loading

Prodhosting je agencija za prodaju shared, reseller, cloud VPS i dedicadet hosting paketa, registraciju domaćih i međunarodnih ekstenzija domena, izradu sajtova Android iOS i Widows aplikacija

Kontakt
seozie-img
Sitelock je jednostavan, ekonomičan i efektivan

Izaberite neki od predloženih paketa

Opis paketa
BASIC
1.500,00 RSD
PROFESSIONAL
3.600,00 RSD
PRREMIUM
4800,00 RSD
PREMIUM
15.600,00 RSD
Period zakupa
1 godina
1 godina
1 godina
1 godina
Broj strana
25
100
500
2500
Dnevno FTP skeniranje
Automatski uklanja malvere
Monitoring promene fajlova
Dnevni Malware Scan
Skeniranje mreže
Trust Seal
Skeniranje aplikacija
1-put
1-put
SQL Injection skeniranje
1-put
1-put
Unakrsno skeniranje skripti
1-put
1-put
TRUESHIELD FIREWALL
BLACKLIST MONITORING
TRUESPEED CDN
POGLEDAJTE I NAUČITE VIŠE

Nadamo se da će vam ovaj video pomoći da dobijete korisne informacije.

Sitelock je jednostavan, ekonomičan i efektivan

Povećava poverenje klijenata

Preko 70% klijenata traži znak sigurnosti pre ostavljanja podataka online. SiteLock Trust Seal ne samo da uverava kupca, već i doprinosi samoj prodaji.

Automatski sprečava napade

SiteLock prati, vaš sajt 24x7, sve nepravilnosti i napade, što znači da vi možete manje da brinete o sajtu i više vremena da posvetite poslovanju.

Odmah startuje sa radom

Nisu vam potrebna posebna tehnička znanja da biste instalirali i podesili SiteLock za vaš sajt. SiteLock je cloud-osnova i momentalno počinje skeniranje vašeg sajta i emaila.

Dnevno skeniranje

SiteLock prati svaki akspekt vašeg sajta na dnevnoj bazi kako bi uočio na vreme nepravilnosti. Ne proverava samo vaš sajt, email i aplikacije, već i pretraživače crne liste i spam filtera.

Identifikuje pretnje

SiteLock 360 stepeni skeniranje i moćan firewall identifikuju ranjivost skripti pre nego što one budu iskorišćene i naprave štetu od strane hakera, tako ste uvek na korak ispred napadača!

Odmah obaveštava i popravlja

SiteLock ne samo da identifikuje probleme, već ih automatski popravlja. Na taj način, SiteLock radi u pozadini i štiti vaš sajt, dok vi nesmetano možete uživati u vašem poslu.

Skenira I Proverava

SiteLock koristi spolja i unutra FTP skeniranje za sve fajlove na dnevnoj bazi, da bi identifikovao na vreme svaki propust ili malver. Te radnje ne identifikuju samo porblem već ga i rešavaju pre nego što dođe do štete.

SiteLock proverava da li vaš sajt ili server šalju spam mejlove. Ako ste obeleženi od spam filtera, mnogi email programi će ignorisati mejlove poslate sa vašeg sajta, što znači da nećete moći da komunicirate sa klijentima.

Sa SiteLock detaljnim FTP skeniranjem, bićete momentalno obavešteni ukoliko dodje do promene fajlova, tako da ste u toku sa svim aktivnostima na sajtu i blagovremeno možete da sprečite bilo kakav upad ili štetu.

SiteLock skenira sve aplikacije poput blogova, korpe za kupovinu itd. za poznate slabosti koje hakeri koriste za napad na sajt. SiteLock će vas obavestiti u vezi sa svim propustima, updejtima kako bi softver koji koristite bio bezbedan.

SiteLock’s TrueShield Firewall stvara zaštitno polje oko sajta i koristi globalnu mrežu za identifikaciju malicioznog saobraćaja, blokira bot napade i štiti vaš sadržaj od “grebanja”, istovremeno osigurava pretraživačima dostupnost.

SiteLock proverava sve sajtove za blaklistu i njihove baze podataka to je preko 7,000+ malver sajtova, kako bi se uverio da vaš sajt nije blokiran tj. blaklistovan. Na ovaj način, SiteLock omogućava zaštitu, dobro rangiranje i posetu vašem sajtu.

Koje su najveće pretnje?

Hakeri mogu pristupiti bazi podataka i ukrasti podatke klijenata, email adrese, lozinke, podatke kreditnih kartica itd. insertujući SQL komande na vaš sajt u okviru formi za popunjavanje i time aktiviraju kodove koje ne želite da imate na sajtu.

XSS greške javljaju se usled nepravilne validacije. Napadači eksploatišu zajedničke skripte kao sto su JavaScript i HTML i ubacuju kod u žrtvin pretrazivač koji može zloupotrebiti korisničku sesiju ili da preusmeri korisnike na maliciozne sajtove.

Napadači koriste žrtvin pretraživač za slanje HTTP zahteva, uključujući kolačiće i druge informacije, za ranjive veb aplikacije. Ovo omogućava hakerima da prisilno iskoriste žrtvin pretraživač kako bi napravili zahteve koji prevare aplikaciju koja veruje da su oni legitimni.

Napadači ubacuju kodove, maliciozne fajlove na sajt ili server koristeći skripte. Ranjivost skripti omogućava upad i eksploataciju nedozvoljenih radnji.

Često, funkcije aplikacija povezane sa autentifikacijom nisu podešene kako treba, omogućavajući tako hakerima da ukradu lozinke, kljuceve, tokene, ili da eksploatišu druge greške tipa uzimanje identiteta korisnika.

Zbog nepravilne validacije, sajtovi obično redirektuju korisnike na druge stranice koristeći neproverene podatke za destinaciju. Ovo omogućava napadačima da preusmere žrtve na phishing ili malver sajtove.

Pogledaj kako radi

Kada detektuje nepravilnosti ili prisutnost malicioznog koda na vašem sajtu, SiteLock vas momentalno obaveštava putem Emila i SMS-a. (SMSes će biti poslat samo podržavanim zemljama sa liste)

  • Pored identifikovanja malvera, SiteLock’s SMART Tool može problem automatski i da popravi

    SMART alat:

     

  • Sprovodi duboka FTP skeniranja za datoteke
  • Identifikuje propuste ili slabosti u vašem kodu
  • Detektuje maliciozan kod
  • Uklanja maliciozan kod i čisti sajt