loading

Prodhosting je agencija za prodaju shared, reseller, cloud VPS i dedicadet hosting paketa, registraciju domaćih i međunarodnih ekstenzija domena, izradu sajtova Android iOS i Widows aplikacija

Kontakt
seozie-img
Korporativni Email paketi

Profesionalan Email Hosting 30GB / po nalogu. Počev od 250 RSD /mesečno. Delite kontakte, zadatke, kalendare i fajlove lako. Pristupite vašoj pošti preko mobilnog telefona ili tableta.

 
OSNOVNI₹250/mesečno
1 email nalog
NAPREDNI₹750/mesečno
3 email naloga
BIZNIS₹1500/mesečno
6 email naloga
PREMIUM₹3000/mo
12 email naloga
Prostor na disku
5 GB
15 GB
30 GB
60 GB
Mobile friendly
Auto Responder
Slanje spam pošte
Izaberite
30 dana vraćemo novac

Sa nama je poslovanje 100% sigurno. Ukoliko niste zadovoljni sa našim uslugama u prvom mesecu, vraćamo novac.

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

Kupovinom Korporativnog email hosting paketa imate koristi od našeg unapređenog email sistema, pružamo najbolji uptime u ovom momentu, skalabilnost i pouzdanost. E-mail servis cloud hosting takođe znači da nema troškova IT hardvera, softvera, propusni opseg ili ljude, i jednostavno plati-kako-rasteš model.

Korporativni email hosting ima mnoštvo karakteristika koje nisu dostupne u ličnom email hostingu. Deljenje kalendara, globalni kontakti, deljeni menadžer dokumenata, zadataka, omogućena sinhronizacija za mobilne telefone, MS Outlook i Mac OSX.

Možete slati i primati mejlove sa bilo kojim email klijentom Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora, Entourage 2004, Windows Mail, itd. Mi imamo i vodič koji vam objašnjava kako da konfigurišete email klijente za slanje/primanje pošte. Korporativni email hosting podržava POP, IMAP i MAPI protokole.

Da biste pristupili Webmail interfejsu, koristite sledeći URL: http://webmail.imevasegdomena.com. Na log in stranici morate uneti vašu email adresu i odgovaradjuću lozinku.

Možete pristupiti email-u preko pametnih telefona ili tableta. Naš napredni webmail, izgradjen na HTML 5 i Javascript, je kompatibilan sa svim operativnim sistemima kao što su iOS, Android, Windows Mobile, Symbian i Blackberry.

Sa 25GB skladištenja e-pošte i dodatim 5GB za fajlove, nikada nećete ostati bez prostora. Stoga, svaki email nalog ima mogucnost od 30 GB po nalogu.

Obično, port koji se koristi za Outgoing Mail Server/SMTP Service je 25. Međutim, može doći do situacije kada vaš ISP blokira korišćenje porta 25 za SMTP usluge. Kako bi ovo izbegli koristite alternativni port 587 za slanje mejlova.

Da, možete. Auto-responder program koji, kada je podešen sa vašom email adresom, šalje automatske, predhodno podešene odgovore na email od koga stiže poruka. Možete saznati više o podešavanjima za auto-responder iz naše baze znanja.

Da, možete da kreirate mailing liste i dodajete/brišete korisnike, odredite moderatora, zabranite ljudima da pristupe na listu ili ih sami banujete. Više informacija o ovome možete naći u bazi znanja.

Ne postoji tolerancija za slanje neželjene poste, bulk emailing i spama. “Sigurne liste”, kupljene liste, kao i prodaja listi će biti označena kao spam. Svakom korisniku koji šalje spam, nalog će biti otkazan sa ili bez ikakvog predhodnog obaveštenja.