loading

Prodhosting je agencija za prodaju shared, reseller, cloud VPS i dedicadet hosting paketa, registraciju domaćih i međunarodnih ekstenzija domena, izradu sajtova Android iOS i Widows aplikacija

Kontakt
seozie-img
Poslovni Email paketi

Jednostavan, moćan, email za mali biznis. Omogućite vašem poslovanju najbolje mogućnosti.
Izaberite i stvorite svoju adresu po principu vasprefiks@imevasefirme.com

 
OSNOVNI₹100/mesečno
1 email nalog
NAPREDNI₹300/mesečno
3 email naloga
BIZNIS₹600/mesečno
6 email naloga
BIZNIS₹1200/mesečno
12 email naloga
Prostor na disku
5 GB
15 GB
30 GB
60 GB
Mobile friendly
Auto Responder
Slanje spam pošte
Izaberite
Zašto se odlučiti za poslovni email?

Napredne mogućnosti za poslovne ljude i firme.

Društvene mreže u vašem Inbox-u

Sada možete videti vaš Facebook, Twitter, Google+ u vašem Inbox-u. OpenXchange ujedinjuje socijalne mreže pod jednim krovom.

5GB po nalogu plus backup

Osim 5GB prostora za email hosting, u okviru naše infrastrukture imate i backup, tako da nikada ne izgubite važne mejlove.

KALENDARI, KONTAKTI I ZADACI

Upravljajte kontaktima, kreirajte listu zadataka i vodite evidenciju svih sastanaka na jednom mestu sa OpenXchange alatima.

100% Uptime i bezbednost

Naš vrhunski NetApp mail storage garantuje minimalan skoro nikakav gubitak podataka, sa 100% rada mreže.

UGRAĐENA ZAŠTITA OD VIRUSA

Napredni antivirus program obezbeđuje vaš inbox i omogućava da ste zaštićeni od malvera i virusa. Baza zaštite se redovno ožurira .

eCommerce spreman hosting

Privatni SSL omogućen - Mogućnost Namenske (dedicated) IP adrese - Podrška za Magento, Open Cart, osCommerce, CubeCart, Zen Cart

30 dana vraćemo novac

Sa nama je poslovanje 100% sigurno. Ukoliko niste zadovoljni sa našim uslugama u prvom mesecu, vraćamo novac.

Odgovori na najčešće postavljana pitanja

Za razliku od free email rešenja, možete dati svom poslu profesionalniji sliku sa poslovnom elektronskom poštom dobijanjem email-a koji je brendiran sa imenom domena vaše kompanije (prodaja@imevasefirme.com). Osim toga, možete imati koristi od naše napredne tehnologije, e-mail koji vam daje najmanje kašnjenja i industrijski najbolji uptime, skalabilnost i pouzdanost. E-mail servis koji služi iz clouda takođe znači da nema troškova IT, hardver, softver, propusni opseg ili ljude . A najbolji deo je da možete da dodate naloge e-pošte u skladu kako vaš tim raste .

Možete slati i primati mejlove sa bilo kojim email klijentom Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora, Entourage 2004, Windows Mail, itd. Mi imamo i vodič koji vam objašnjava kako da konfigurišete email klijente za slanje/primanje pošte. Korporativni email hosting podržava POP, IMAP i MAPI protokole.

Da biste pristupili Webmail interfejsu, koristite sledeći URL: http://webmail.imevasegdomena.com. Na log in stranici morate uneti vašu email adresu i odgovaradjuću lozinku.

Možete pristupiti email-u preko pametnih telefona ili tableta. Naš napredni webmail, izgradjen na HTML 5 i Javascript, je kompatibilan sa svim operativnim sistemima kao što su iOS, Android, Windows Mobile, Symbian i Blackberry.

Svaki nalog dolazi sa 5 GB prostora za email.

Obično, port koji se koristi za Outgoing Mail Server/SMTP Service je 25. Međutim, može doći do situacije kada vaš ISP blokira korišćenje porta 25 za SMTP usluge. Kako bi ovo izbegli koristite alternativni port 587 za slanje mejlova.

Da, možete da kreirate mailing liste i dodajete/brišete korisnike, odredite moderatora, zabranite ljudima da pristupe na listu ili ih sami banujete. Više informacija o ovome možete naći u bazi znanja.

Ne postoji tolerancija za slanje neželjene poste, bulk emailing i spama. “Sigurne liste”, kupljene liste, kao i prodaja listi će biti označena kao spam. Svakom korisniku koji šalje spam, nalog će biti otkazan sa ili bez ikakvog predhodnog obaveštenja.

Da, možete. Auto-responder program koji, kada je podešen sa vašom email adresom, šalje automatske, predhodno podešene odgovore na email od koga stiže poruka. Možete saznati više o podešavanjima za auto-responder iz naše baze znanja.