Malver detektor

5,000 malih i velikih veb sajtova je napadnuto svakog dana. Nemojte rizikovati vaš sajt!

Štiti vaš sajt od

 • Virusa
 • Bot napada
 • Hakera
 • Krađe identiteta
 • Search Engine Blacklists

Sitelock je jednostavan, ekonomičan i efektivan

Automatski sprečava napade

SiteLock prati, vaš sajt 24x7, sve nepravilnosti i napade, što znači da vi možete manje da brinete o sajtu i više vremena da posvetite poslovanju.

Povećava poverenje klijenata

Preko 70% klijenata traži znak sigurnosti pre ostavljanja podataka online. SiteLock Trust Seal ne samo da uverava kupca, već i doprinosi samoj prodaji.

Odmah startuje sa radom

Nisu vam potrebna posebna tehnička znanja da biste instalirali i podesili SiteLock za vaš sajt. SiteLock je cloud-osnova i momentalno počinje skeniranje vašeg sajta i emaila.


Kako funkcioniše

1

Dnevno skeniranje

SiteLock prati svaki akspekt vašeg sajta na dnevnoj bazi kako bi uočio na vreme nepravilnosti. Ne proverava samo vaš sajt, email i aplikacije, već i pretraživače crne liste i spam filtera.

Skenira i proverava
2

Identifikuje pretnje

SiteLock 360 stepeni skeniranje i moćan firewall identifikuju ranjivost skripti pre nego što one budu iskorišćene i naprave štetu od strane hakera, tako ste uvek na korak ispred napadača!

Top pretnje
3

Odmah obaveštava i popravlja

SiteLock ne samo da identifikuje probleme, već ih automatski popravlja. Na taj način, SiteLock radi u pozadini i štiti vaš sajt, dok vi nesmetano možete uživati u vašem poslu.

Pogledaj kako

 • Veb sajt fajlovi

  SiteLock koristi spolja i unutra FTP skeniranje za sve fajlove na dnevnoj bazi, da bi identifikovao na vreme svaki propust ili malver. Te radnje ne identifikuju samo porblem već ga i rešavaju pre nego što dođe do štete.

  Aplikacije

  SiteLock skenira sve aplikacije poput blogova, korpe za kupovinu itd. za poznate slabosti koje hakeri koriste za napad na sajt. SiteLock će vas obavestiti u vezi sa svim propustima, updejtima kako bi softver koji koristite bio bezbedan.


 • Mejlovi

  SiteLock proverava da li vaš sajt ili server šalju spam mejlove. Ako ste obeleženi od spam filtera, mnogi email programi će ignorisati mejlove poslate sa vašeg sajta, što znači da nećete moći da komunicirate sa klijentima.

  Posetioci saobraćaj

  SiteLock's TrueShield Firewall stvara zaštitno polje oko sajta i koristi globalnu mrežu za identifikaciju malicioznog saobraćaja, blokira bot napade i štiti vaš sadržaj od "grebanja", istovremeno osigurava pretraživačima dostupnost.


 • Promene fajlova

  Sa SiteLock detaljnim FTP skeniranjem, bićete momentalno obavešteni ukoliko dodje do promene fajlova, tako da ste u toku sa svim aktivnostima na sajtu i blagovremeno možete da sprečite bilo kakav upad ili štetu.

  Search Engine Blacklists

  SiteLock proverava sve sajtove za blaklistu i njihove baze podataka to je preko 7,000+ malver sajtova, kako bi se uverio da vaš sajt nije blokiran tj. blaklistovan. Na ovaj način, SiteLock omogućava zaštitu, dobro rangiranje i posetu vašem sajtu.


 • SQL Injections (SQL-I)

  Hakeri mogu pristupiti bazi podataka i ukrasti podatke klijenata, email adrese, lozinke, podatke kreditnih kartica itd. insertujući SQL komande na vaš sajt u okviru formi za popunjavanje i time aktiviraju kodove koje ne želite da imate na sajtu.

  Remote File Includes (RFI)

  Napadači ubacuju kodove, maliciozne fajlove na sajt ili server koristeći skripte. Ranjivost skripti omogućava upad i eksploataciju nedozvoljenih radnji.


 • Cross-Site Scripting (XSS)

  XSS greške javljaju se usled nepravilne validacije. Napadači eksploatišu zajedničke skripte kao sto su JavaScript i HTML i ubacuju kod u žrtvin pretrazivač koji može zloupotrebiti korisničku sesiju ili da preusmeri korisnike na maliciozne sajtove.

  Broken Authentication and Session Management

  Često, funkcije aplikacija povezane sa autentifikacijom nisu podešene kako treba, omogućavajući tako hakerima da ukradu lozinke, kljuceve, tokene, ili da eksploatišu druge greške tipa uzimanje identiteta korisnika.


 • Cross-Site Request Forgery (CSRF)

  Napadači koriste žrtvin pretraživač za slanje HTTP zahteva, uključujući kolačiće i druge informacije, za ranjive veb aplikacije. Ovo omogućava hakerima da prisilno iskoriste žrtvin pretraživač kako bi napravili zahteve koji prevare aplikaciju koja veruje da su oni legitimni.

  Unvalidated Redirects and Forwards

  Zbog nepravilne validacije, sajtovi obično redirektuju korisnike na druge stranice koristeći neproverene podatke za destinaciju. Ovo omogućava napadačima da preusmere žrtve na phishing ili malver sajtove.


Odmah obaveštava

Kada detektuje nepravilnosti ili prisutnost malicioznog koda na vašem sajtu, SiteLock vas momentalno obaveštava putem:

SMS

*SMSes će biti poslat samo podržavanim zemljama sa liste

Momentalno popravlja

Pored identifikovanja malvera, SiteLock's SMART Tool može problem automatski i da popravi

SMART alat:

 • Sprovodi duboka FTP skeniranja za datoteke
 • Identifikuje propuste ili slabosti u vašem kodu
 • Detektuje maliciozan kod
 • Uklanja maliciozan kod i čisti sajt
I

Izaberite plan za vaš sajt

Basic Za statične veb sajtove RSD1,500.00/god Professional Za dinamične veb sajtove RSD3,600.00/god Premium Za Ecommerce veb sajtove RSD4,800.00/god Enterprise Za veb aplikacije RSD15,600.00/god
Strane 25 100 500 2,500
Dnevni Malware Scan
Skeniranje mreže
Trust Seal
Dnevno FTP skeniranje
Automatski uklanja malvere
Monitoring promene fajlova
Skeniranje aplikacija 1-put 1-put
SQL Injection skeniranje 1-put 1-put
Unakrsno skeniranje skripti 1-put 1-put
Bezbednosni alarm
Korišćenje globalne mreže za identifikaciju zloupotreba
Blokira Bad Bot napade
Search Engine pristup
Eliminacija spam komentara
CAPTCHA Security
Blokira sadržaj "scraping"
Monitoring crnih lista blacklists
Spam verifikacija
SSL verifikacija
Poslovna verifikacija
Verifikacija telefonskog broja
Verifikacija poštanske adrese
*Veb sajtovi koji imaju SSL nisu kompatibilni sa Basic Firewall & CDN koji su uključeni besplatno u okviru svakog plana. Međutim, skeniranje će biti omogućeno kao sto se očekuje za ovaj tip sajtova.

Preko 1 million vlasnika veb sajtova veruje SiteLock-u

 • Moja firma koristi SiteLock skoro 6 meseci,i mi verujemo da se naša prodaja povećala, zahvaljujući ovom neverovatnom proizvodu. Naši klijenti se sada osećaju bezbedno kada posećuju naš sajt znajući da su zaštićeni od malvera, spam-a, virusa. Jedna od najboljih karakteristika koju volimo je plutajući pečat Trust Seal koji se prikazuje na svim stranama. Želimo da zahvalimo SiteLock-u na pomoći u uspostavljanju bezbednosti i poverenja kada je upitanju naš sajt.


 • Hvala još jednom na pomoći koju ste mi pružili za moj sajt. Za samo nekoliko minuta ste mi pokazali opcije za koje bi mi bilo potrebno nekoliko meseci da ih naučim. Zahvalan sam na vašem interesovanju u uspešnost mog novog sajta.


 • Pronalazak SiteLock nakon internet pretrage je bio pun pogodak za moj sajt. Odmah sam naslutio da je ova kompanija vrlo upućena u zaštitu veb sajtova. Oni se brinu o svim mojim strepnjama kada je zaštita medjunarodnih klijenata u pitanju. Apsolutno niko ne želi da se loguje na sajt za koji sumnja da je maliciozan. SiteLock skenira unakrsno skripte i njihove nepravilnosti i ispravlja ih u jednom danu. Ostajem u uverenju da je moj sajt zaštićen od hapada hakera i virusa dugoročno.


Od zadovoljnih korisnika SiteLock-a